Jisses.

Satt och lyssnade på radion om rättegången om Åke Svanstedt och blir nästan lite irriterad, jag håller faktist med lite i det han säger, Sverige är ett avundsjukt land, där man inte kan unna någon lite framgång, och tänk om det faktist är så att han inte har avänt sig av grisfösare osv? Inte för att det skulle vara en ren omöjligthet men ändå, i folks ögon är han ju redan dömd, oavsett vad rättsväsendet säger så är han ju numera stämplad för det.

Trots det har vi faktist en lag som säger att personen i fråga är oskyldig till dess att motsatsen bevisas och det kommer nog inte i detta fallet att ske. Vi har ju själva (Dvs, mina cirkus 5 ½ läsare) sett att även dålig träning förekommer på vår egen bana.(ingen nämd ingen glömd.)

Och till nästa grej, vanvården av julskinkan, eller ja grisarna.

Visst några kanske vanvårdar sina grisar ordentligt, men ta tex Karl Petter Bergwall, han från bonde söker fru, han är anmäld för
- Grisarna är smustiga!
- Det är för mycket ljud i gris stallarna
- Det biter varandra på knorrarna
- Det har bajs i sina boxar.

med mera med mera

Punkt ett.

 Varför heter det smutsGRIS? Om man ska tro honom att han gör som de flesta bönder,så mockar han 1 gång om dagen, ska han tala om för grisen att den absolut inte får ligga i bajset efter att han har mockat, ska han skaffa dem en toalett och potträna dem eller skaffa blöja?

 Punkt två.

I ett normalt rum där flera människor diskuterar ligger dB nivån på ca 70 dB, Grisar grymtar , ska han be grisarna att vara tysta. (Ställer mig frågan hur dom ska förstå?)

Punkt tre.

Hästar biter varandra, katter slåss, höns hackar på varandra osv. Okej det finns olika medlel att spreja på knorrarna så de inte ska bita varandra, men ibland så struntar faktist grisen i att det smakar äckligt i munen och biter ändå ska han då skilja dem åt, nej för då blir det en anmälan om att gris stackaren är ensam, som vi faktist också har en lag på att de inte får vara.

Hur ska man egentligen ha det ?








Kommentarer
Postat av: maria

Åka har ju ett X antal vittnen emot sig, så hur många kan man säga är "bara" avundsjuka? :S Jag tror faktiskt att han är skyldig, hur mycket han än försvarar sej så har han ett 20 tal vittnet EMOT sig.. Känns konstigt att alla ska ha den avundsjukan mot honom och ingen annan av landets stora och framgångsrika tränare drabbas som honom!

Bara idag har 7 stycken vittnat emot honom och sagt att det förekommit.. :S



Sen det med grisarna det har du alldeles rätt i .. allt talar emot allt.

2009-11-26 @ 21:31:26
URL: http://mariasoderstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0