.

oj oj va fel de kan bli, men men håll tankarna i huudet och fortsätt simma. Det är inget jag får tänka på, då blir jag galen av att se det här.


Hockey med favvis emelie idag, svinkul, för jag fick damp på petra för hon hejade på färjestad, bajsunge, men jag tyck om dom lite ändå, även om både petra och andera stod på fel sida och i fel klack, men lite, lika mkt som ett russin! :)




TACK!

tack sverige, äntligen kan vi andas ut , ta ur öronpropparna och se på idol som vanligt folk utan att riskera evgia psykiska störningar. Tack för att  Johan fick åka hem :) Jag är evigt tacksam



Nu ska jag gå och kolla om pappa och Oscar flytt slagfältet än ( mitt rum) och sen ska jag krypa ner i mina nya säng med nya kuddar nytt täcke typ allt nytt, jag kommer säkert sova alldeles förfärligt eller kanske alldeles alldeles underbaart!  Jag tror på det  första, jag vill sova med mina gammla saker, fast det är bra att byta smuts och kvalster ibland har jag hört..


God natt <3

för att vara sjuk,

så är jag väldigt duktig i dag, nu har jag bäddat rent i min säng, väldigt nödvändigt eftersom jag byter säng i morrn, tagit ur diskmaskinen,satt i all disk, tvättat 2 maskiner kläder samt fodrat borstat, pluggat, och snart ska jag nog ut och mocka. Fy vad duktigt jag känner mig ;)



so lungb sucker, för visst var det så jag skrev, Anna?  Cattiz? ;)


Förresten, vad händer i helgen, jag är tagggad ä hitt på nå, nått litet partyy kanske ? ;)

snart klart, lr typ

Nu kommer lite bilder på mitt ny målade rum :) Hittade även världens underbaraste sida www.myfirstroom.se där jag ska betälla lite väggord :) längtar tills det här är klart! :D Båda kort sidorna är bruna och långsidorna är typ vaniljvita:)


sen så ska jag ha mina elvis afficher på kortsidorna tror jag , kan hända att dom hamnar på en långsida.

sett från dörren till höger



nån som har fler/bättre förslag? :)

Grr..

Vaknade.Tittar runt. Funderar. FAN! Jag trodde min mor skulle jaga upp mig som alltid, men icke, hon tyckte tydligen ag skulle vara hemma en dag till, det tycker inte jag.men men inget att göra något åt när man inte har en väckar klocka ;P

Sen tänkte jag vad ska jag göra av den här dagen då, första tanken, FOTA! vrider ett kvarts varv på huvudet och ser att det är rena snöstormen utanför, fantastiskt, det är verkligen min dag idag.


Puss på er, jag är really trååk.

:D

Grattis Cattiz !

Så jädra glad för din skull nu! :D:D:D:D:D


De blir kanske skola i morrn, beroende på om jag få sova nå i natt...

:)

nu komma mamma snart, ska hämta mig å anna, lr nått,




du är en avde allra snällaste och få har ett sånt hjärta av guld, du är en så satans bra vän, du är bra !



jag tycker du är så sabla snäll, genom snäll rakt igenom, så himla fantastisk fucking snäll, du är en såndär vän alla borde få ha någon gång i livet.

Partyy!












Feest ikväll! ;D

Taggad som satan nu ;)

2 år.




Blanda frá YstaBaeli, minnen sitter kvar, varje minut varje sekund, varje ögonlick vi haft, du fick mig att vilja leva , vilja kämpa, ända tills den där november eftermiddagen , minnet är kristall klart, jag minns varje ords som sas, varje ljud, dunsen och det sista andetaget. Jag glömmer dig aldrig och du finns alltid för mig, ibland tror jag till och med att du finns här som en skyddängel som vakar över mina hjärtan, utan dig hade jag aldrig blivit den jag är.



Jag älskar dig och 19/11 klockan 17.11 kommer alltid var mitt livs värsta stunder, klockslaget när du drog ditt sista andetag, när den sista viljan rann ur mig, Jag älskade dig och gör det än idag.



Blanda frá YstaBaeli
1983-2006

För evigt och alltid är du i hjärtat min.

.

Baby, im coming back, im a BAGGIUM BOMBER, forever.

Det gungar och jag är sjösjuk.






I morgon börjar jag på Park, jag är inte säker, men inom mig vet jag, jag byter förmodligen. Jag är rädd, jag är så vansinnigt rädd för att byta, jag vet vad jag har, men inte vad jag får, och jag är rädd att förlora dem jag älskar mest, dem som får mig och mitt liv att hålla ihop, Emelie Forsberg, Anna Brandell, Cattiz Stattin,och Maria Söderström, jag vill inte byta för det är dom här människorna som jag älskar och bryr mig om. Vad händer nu? Deras liv fortsätter i dess gamla takt, men mitt, det är ett kaos,  jag sätter min takt i gungning, jag hoppas att ni vet att det är er, jag alltid vill ha på helger, kvällar, ja all ledig tid, det är ni som är mina bästa vänner. Tårarna bara rinner och rinner, jag känner mig som en jävla svikare, förlåt. Det är er jag vill känna glädje och sorg med, det är er jag vill supaskallen av mig med och prata skit, det är er jag vill prata problem och dess lösningar med, i själ och hjärta kommer ni alltid vara med mig, Alltid.
Emelie, det var dig jag ville stå med på studenten, Förlåt! Jag älskar er och gör vad jag kan för att visa det, även om jag är en svikare och dålig kompis ibland. Om jag kunde så skulle jag stanna tiden och se till att jag bara fick vara med er. Ni är ljusen i mitt liv .

Jag älskar er och vill aldrig släppa er, aldrig, aldrig, ALDRIG!


;)

långkalsong långkalsong vilket jäla larv
har man det är man nog en riktig jäla sparv
bara ben bara ben hördes dingelidong
hellre då faktiskt få istapp på sin fjong

jesus kristus

Ni som står mig närmast, jag finns här, dag som natt, morgon som kväll, i vått och torrt, i ur och skur,
jag älskar er.







Gissa snyggingen ? :)








Jag är trött och skitnödig,äre bra?

Nä, för jag har inbyggt filter, gårdagens klockrenaste! :P


Ta mig härifrån

Även om jag är glad, så vill jag bara gråta, det är skönt att vara bara jag, men ändå så jävla ensamt, jag vill inte att de ska var så tyst, så jävla tyst, jag vill byta skola , men ändå inte, jag vill inte skiljas från emelie, inte från cattiz, inte från anna, inte från någon, jag vill att allt ska vara bra, NU!
 
Jag vet fan inte vad som är rätt och vad som är fel, just nu känns jag bara fel, vad fan gör jag,och vad vill jag?


Jag vill få en chans att glömma, allt, just nu vill jag bara lägga mig ner och inte kliva upp förens allt är bra, frågan är om det någonsin blir bra? Jag vill vara glad, för innerst inne är jag lättad att det blev så här, men vad händer nu, jag vill inte att allt ska vara så osäkert , jag vill ha något stabilt att luta mig i mot och känna att det är lungt,

det går bra men är tungt, hur fan ska jag förklara?


När kan jag släppa all skit? allt med Blanda allt med skolan , med allt,


När ska det börja gå bra ?


19/11 Dagen när det gått 2 år närmar sig,  jag vill inte,



Kan någon bara ta mig härifrån,

:/

aja, det börjar bli dags att säga nått, jag tål inte se folk bli behandlad så här !



ska prova park nu,vi ser om det funkar :D:D:D:D

<3:)

Den dag du står på min gård, beredd att be mig om ursäkt för allt du gjort. Den dagen, då ska jag släpaa det här, den dagen kommer du få veta, allt.

Och jag är inte den enda som är beredd..



Till något helt annat, till en helt annan person,varför i helaaaa friden gör du så här, när du i själva verket blir utnyttjad?

Sätt ner foten och stoppa medan du kan, snart sitter du där, ensam som en gammal pensionär, nä, fundera på vad du vill!

tack Cattiz för tobleronen :D:D:D:D:D

ser lite ljus nu, det kanske löser sig,det finns nån mer,





när dra vi fotosessionen då?
taggad nu, har ju värsta feta kollektionerna !


jtodjejvmmdfimv! ;)

<3

Nu har de varit lite positivt och mkt negativt ett tag :(

Men som det känns just nu så ser jag en liten glimmt av ljust, men det är långt långt långt borta,
ibland är det tur jag har hästarna.


Och en stor eloge till Cattiz och Anna som orkar lyssna på mig när jag inte orkar med , när jag sitter och håller er uppe med konstiga funderingar och mitt eviga snackande, eller som det blev i östersund,eller när jag ringer p¨å nätterna till Anna jag kan räkna upp mkt mkt mkt mer, ni betyder oootroligt mkt för mig, <3

Jäger, min klippa i stormen, min trygghet, min pojke mitt allt, du är den som jag litar mest av allt på, min stjärna <3







Acrobat, mitt busfrö, min bebis, men ängel kan jag nog inte kalla honom, stallets värsting <3



Anna, jag tror du gjorde en tabbe som gav mig den här stjärnan! :P <3

fuck blondinbella!

Nu har senaste bilderna från vår höstkollektion kommit! :)


Titta på www.mariasoderstrom.blogg.se så ser ni våra fantasktiska modeller , Jag, Maria och Julia, vi fick under en dag stå modell för SpecialBushOutfits och en fanatstisk fotograf, ANNA BRANDELL!

Ni väntar vi med spänning på nästa mode session, med jul tema ;)



fest,

fest hos hannah igår, really najs fan, somnade dock ett tag ;)  annars vare fett trevligt :)



huvudet är en smula tyngre idag än igår, hur kan det komma sig? :O

Igår,

Förberedde mig på en ensam kväll med katten, men vid 10 smsa jag sofi och tyckte hon kunde knalla ut en stund meddmig ;) slutade med att jag traska över till dom, och där vare fullt ös medvetslös, trevligt  vare, ett tag iaf ;) sånt som händer,




fullt ös, medvetslös ;)

eftertanke,

Jag tänker inte ångra, jag tänker inte vara arg, just nu är jag bara oändligt besviken, ibland undar jag om du ens vet att vi människor runt omkring dig faktist har känslor, som du beter dig och säger så tror jag inte det. Allt bara handlar om dig och din tid, tänker du någonsin på mig? Minns du hur vi pratade, vi pratade faktist om mig för en gång skull, att jag inte skulle orka resa mig en gång till, minns du? Det var det här du lovade att det inte skulle hända, du svek, jag står här åter igen ensam, luften i mina lungor blir bara mindre för var dag, men jag tänker kämpa, du ska inte knäcka mig. 

När skalet utanpå spricker tittar den verkliga jag fram, nu finns inget jag kvar, allt är bara skal, du gör mig tom, jag hoppas du en dag ser mig, ser vad jag är och vem jag är,  just nu, ser du bara dig och dina känslor. Jag hoppas du läser det här och ägnar ett par minuter till eftertanke, inser du vad du gör, inser du att om du knäcker mig nu så är det sista gången.

Alla människor är värda en andra chans, och så även jag, det här är slut nu, och jag hoppas det finns någon,någon som orkar hålla mig uppe när jag själv inte gör det.


 I am a dreamer and when I wake
You can't break my spirit , it's my dreams you take
And as you move on, remember me
Remember us and all we used to be

I've seen you cry, I've seen you smile


Goodbye my lover, goodbye my friend

RSS 2.0