SKÅL,

å gott nytt år,


ska snart duscha sen käka sen partyyyyyy, i love it ;)




skål på er å se till att ni minns 12slaget !;)


<3<3<3<3<3<3

2008

Året 2008 har varit både bra och dåligt år, det går upp och ner men det går.



Jag tycker själv att jag utvecklats till en lugnare person under det här året, kanske för att många runt om mig stökar runt, vilket gör att jag kasnke måste tagga ner och reda ut saker och ting.

Jäger, mitt stora allt och stöd, utan dig så faller världen, även om våra tävlingsframgånger går trögt, så får du mig att bli ännu mer tjurig och viljestark, det ska bara gå oavsett om det är omöjligt.


Cattiz Stattin och Anna Brandell, utan er så skulle 2008 bara varit hälften så bra, Anna, du gav bort ditt liv, Acke till mig, bara det, det är blande finaste någon gett mig, även om han är mongodampcpbajskorv så älskar jag han ändå, tack! Cattiz, om fler människor var som du ! En människa med sådant driv gör en glad även om det kör fast ibland, jag tycker du är så himla bra på vissa saker, du får saker att hända, och det sitter jävlar inte fast någonstans! Tack för all hjälp jag fått, lån av Pärlan med mera, partyaftnar i din lägenhet med mera, tack, ni är bäst! <3

Acrobat, eh jaaa vad ska man säga efter att fått laga hagen ett x antal gånger, han har käkat på Jägers 3 vintertäcken ätit upp Jägers nosludd med mera, tur för dig att du är söt, det är det du lever på <3

Östersund , hoooooly shiit, alla gör sina misstag, men tack för en sån jävla skön helg! "Man må säga vad man vill om syndigt leverne, men det är almänbildanade! "

Rättvik & Stina Gustafsson, bästa veckan någonsin, så satans grymt alltihopa, bilarna folket solen, stämningen.
Synd att vi gled ifrån varandra. <'3

Mohammed Shahror, en vän som betytt mycket till och från under 2008, en människa jag har minnen för livet med. Tack för hjälpen med mopeden osv, det betydde mycket för mig.


Emelie Forsberg, som jag sa häromdagen, Varje dag är ett sökande efter pusselbitar som gör livet perfekt, men varje dag inser man att det alltid fattas bitar, ibland tar någons ens bitar, ibland får man extra. Livet är ett sökande efter svar. Ibland måste man fallar rejält för att inse vad man gör fel. Men varje gång så lär man sig något nytt. Man hittar nya stigar och vägar i livet. Stigar som kan leda en dit man vill. Kom ihåg Emelie., Du är en oerhört fin människa, en sån där som gör livet till en fest. Du är min bästa vän, den jag skulle döda för. Kom ihåg du är en stor pusselbit i mitt hjärta .

Skola, Jag säger bara FY SATAN! Men jag är en Baggis, så är det !






En vän är en människa i vars sällskap man törs var sig själv.


Det är ni som får mig att välja de vägar som känns rätt för mig, ni betyder mest.


Allt man vill, det kan man, och kan man inte, då får man ta i lite till!

:)

men seriöööst, lägg ner. Ingen bryr sig längre.



Lördag blir nog bra, :) hoppas jag;) sen party hos sofi :D


inhandalt lite grejer för de, och de sista blir nog i morrn ;)


kanske kan jag få allt det gamla tillbaks, det skulle vara bra, för jag vill ha det så. 

Could we turn back time?


träffade älsklings Josefin idag :D<3

Someday.

Jag ser det du inte vill att någon ska se, under ytan.
Under ytan, där allt håller på att rämna.
Där din värld inte är perfekt.
Skalet håller på att krackelera,
Det ramlar bort stora bitar,
bitar som ska dölja insidan.
När skalet har lossnat, och världen utanför hinner ikapp,
Vad är du då?


.

.


Zombie

Showen gick väl bra, fick en hel del extra att göra som jag inte ens prvat för eller knappt sett manuset på men men de gick väl bra, maskerad hoppning var hemsk för vi hade adrig tränat på själva spexet med kläder och allt, för Rebecka fick en spark i huvudet, vilket gjorde att ambulansen fick komma och de blev en massa strul.

Ska kliva av från Usek sluta rida på öor, för nu går det tungt igår var jag som en zombie, jag har knappt tid för mig själv längre, och när jag är med dom jag tycker om så äre bara en massa klagomål från andra jämt. Jag går fan in i9 väggen snart.



Tack Cattiz för den lilla stunden i frdags, men tråkigt med de som hände sen :/ 

Nu ska jag bara planera alla julklapps inköp, Annas födelsedags present och allt annat roligt :)

.

När sanningen kommer fram. Den dagen, den sorgen. Du gräver en grav djupare än Marianergraven just nu, jag har lämnat walk over, nu väljer du när spelet ska sluta. Det är du som väljer reglerna, jag följer dem bara. Inse vad du gör, fundera på vad du vill. Jag har mitt liv, du har ditt.

hihihi

Träning igår, gick kalas bra till rebecca blev sparkad i huvudet. inte bra :S

Sen drog jag till Cattiz, där vare fullt ös medvetslös, okej stryk det med fullt ös ,Anna hade dragit, Peter sov i soffan , Jonte satt å dilla en massa i en fåtölj å Purko låg i Cattiz säng, de va bara jag å Cattiz som var fullt vettiga, men shit va jag skratta, känner mig lite små elak men ändå, hihi. Vi skjutsa hem peter, jag tror att han tror vi var en taxi för han försökte betala pappa, å då pappa sa nej, då fråga han va chefen skulle säga om det. . .

skoteer

Årets första skotertur är avklarad och shit vad kul det är, nu är det bara skoterkortet som ska fixas så äre bah tuta å köra ;)
Häng med till stugan nån helg, det är kuul :)

Min mage..

Jag dör. Jag har ont i magen. Av skratt. Min älskade lillebror har köpt jeans på internet, en familjebyxa, nej alltså ingen byxa för unisex byxa utav något slag, utan en byxa vi får plats i hela familjen. Haha han köpte strl 30 eller om det var 32, baggy/street/Hiphop jeans eller vad det nu heter, men en familjebyxa är det då, vi fick plats i varsit ben, det var otoooligt snyggt, och Oscar själv påstar att han absoluuuuut inte kan ha vanliga  28/26 , jomenvisst, i den där sizen så kan nog till och med jag klämma mig ner i en 24/22. Dom var inte snåla på tyg i alla fall :)


Godafton,

:)

I morgon kommer äntligen Pelle, har inte ridite Jäger på typ 3-4 vacker, hoppas bara han orkar vara i form den 28.. Men i alla fall, äntligen rida! :)

.

Berätta bara varför, så ska jag gå sen, jag lovar. Berätta bara varför du svek mig och lämnade mig i skit du skapat, du tog luften, tankarna och hjärtat ifrån mig. Nu är det snart jul, en tid då man ska vara vänner, jag saknar dig, säg vad som är fel, jag vill inte längre, allt bara hopar sig och blir fel, jag är så less på att försöka få allt att vara bra, få mina vänner att känna sig värdefulla, men jag då? Varför i hela friden blir det fel?


great.

Jag blev lite arg, mamma tjurade ihop, då kastade jag en lussebulle på henne, då fick hon fläskläpp, nu får jag bara 1 russin i julklapp, om ens det.

Sa jag det är min tur dag idag?

.

Ge mig det jag hade,


Tragisk Jul

Min mamma är dum, denna jul blir hemsk, för idag har hon bakat, vi får ungefärligen 5 kakor var, och alla ser mer eller mindre ut som morfars tår, eller så är dom brända.. Dessutom har hon slagit på stort, hon har bakat två, TVÅ lussebullar ! och dom ser inte ut som lussebullar, eller jo, två lussebullar som just kommit hem från 3 veckors semester i Thailand, eller möjligen Afrikas öken. Jag kommer få 2 russin i julkapp, kanske 3 om jag är riktigt snäll.


Ajö Julstämning, ajö.

Mobil

Min mobil har fnatt, den är damp. Nu har den snart ringt runt till hela kontakt listan, utan att jag själv rört den, Jonte, Oskar (inte min bror) Mamma, Reino & Anette, ja personer som jag aldrig ringer till, dom har jag minnsan ringt till idag. Utan. Min. Vetskap.


Så om det ringer, så ringer jag inte. Om jag inte ringer väldigt ihärdigt förstås.

huh

Uscha, jag tycker inte om det här. Men jag kan inget göra, bara le och fortsätta gå,

RSS 2.0